مواد لازم: گوشت چرخ کرده 200 گرم ، برنج 2 پیمانه ، بادمجان بزرگ 4 عدد ، سبزی شوید خرد شده 4 ق غ ، لپه 1 پیمانه ، پیاز یک عدد متوسط ، نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه : ابتدا پیاز رنده شده و گوشت را مخلوط می کنیم. و روی حرارت با روغن سرخ می کنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را در این مرحله اضافه می کنیم. مواد داخل بادمجان را که از قبل خارج کرده ایم خرد کرده همراه با گوشت سرخ می کنیم. برنج را آبکش کرده با گوشت و شوید و لپه(لپه ای که از قبل پخته ایم) مخلوط می کنیم. سپس مواد را در شکم بادمجان ها ریخته و درون قابلمه می چینیم. داخل قابلمه نصف استکان آب و مقدار کمی روغن می ریزیم. و درب قابلمه را دمکنی گذاشته روی حرارت برای یک ساعت می گذاریم.
طرز تهیه سس مخصوص دلمه: رب و سرکه و 2 ق غ روغن زیتون را روی حرارت مخلوط می کنیم. نمک و فلفل را اضافه کرده با اولین قل سس حاضر است.
نوش جان
با تشکر از مامان گلم
8 نظر:
salam maryam jan. mayeye eftekhari
مریمی یادت رفت بگی ابتدا حالش را پیدا می کنیم! :دی
معرکه است! به منم بده! :*
سلام دوست ناشناس ، خیلی ممنون
ممنون ف.ح گلی :*
کی ایشا الله بیایم از اینها تست کنیم؟؟؟
هر چه زودتر بهتر :)
اوه چه خبره اینجا!
مریم جون زودتر معرفی می کردی blogeto!
مرسی
I love Dolma
ارسال یک نظر