۱۳۹۰ تیر ۲, پنجشنبه

دلمه بادمجان با سس مخصوص


مواد لازم: گوشت چرخ کرده 200 گرم ، برنج 2 پیمانه ، بادمجان بزرگ 4 عدد ، سبزی شوید خرد شده 4 ق غ ، لپه 1 پیمانه ، پیاز یک عدد متوسط ، نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه : ابتدا پیاز رنده شده و گوشت را مخلوط می کنیم. و روی حرارت با روغن سرخ می کنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را در این مرحله اضافه می کنیم. مواد داخل بادمجان را که از قبل خارج کرده ایم خرد کرده همراه با گوشت سرخ می کنیم. برنج را آبکش کرده با گوشت و شوید و لپه(لپه ای که از قبل پخته ایم) مخلوط می کنیم. سپس مواد را در شکم بادمجان ها ریخته و درون قابلمه می چینیم. داخل قابلمه نصف استکان آب و مقدار کمی روغن می ریزیم. و درب قابلمه را دمکنی گذاشته روی حرارت برای یک ساعت می گذاریم.

طرز تهیه سس مخصوص دلمه: رب و سرکه و 2 ق غ روغن زیتون را روی حرارت مخلوط می کنیم. نمک و فلفل را اضافه کرده با اولین قل سس حاضر است.

نوش جان

با تشکر از مامان گلم


8 نظر:

ناشناس گفت...

salam maryam jan. mayeye eftekhari

ف. ح گفت...

مریمی یادت رفت بگی ابتدا حالش را پیدا می کنیم! :دی

معرکه است! به منم بده! :*

ترنّم بانو گفت...

سلام دوست ناشناس ، خیلی ممنون

ممنون ف.ح گلی :*

مونا گفت...

کی ایشا الله بیایم از اینها تست کنیم؟؟؟

ترنّم بانو گفت...

هر چه زودتر بهتر :)

آزاده گفت...

اوه چه خبره اینجا!
مریم جون زودتر معرفی می کردی blogeto!

آزاده گفت...

مرسی

Maryam گفت...

I love Dolma

back to top ^ Scroll to Top