۱۳۹۰ خرداد ۳۰, دوشنبه

پاستا با سس آلفردو


مواد لازم: قارچ - ذرت - نخود - فلفل دلمه ای - کره 50 گرم - خامه 100 گرم - شیر نصف پیمانه - جعفری خر د شده - پنیر رنده شده - آب لیمو 1 ق س - پاستا

طرز تهیه: کره را آب کرده فلفل دلمه ای را در آن تفت داده تا نرم شود. سپس قارچ و آب لیمو را اضافه کرده هم می زنیم. شیر و خامه را در ظرف جداگانه زده تا یک دست شود. سپس به مخلوط اضافه می کنیم هم می زنیم تا کمی غلیظ شود. سپس جعفری و پنیر را اضافه کرده و در نهایت پاستا را اضافه می کنیم.

طرز تهیه پاستا: آب را می گذاریم تا جوش بیاید سپس پاستا را به آن اضافه کرده و می گذاریم به مدت 7 دقیقه بجوشد. سپس آبکش کرده و با آب سرد کاملا می شوییم.

پانوشت : من گاهی میگو ی ریز هم اضافه می کنم. کافی ست بعد از فلفل دلمه ای اضافه شود و وقتی تفت خورد بقیه مواد طبق دستور اضافه شود.


نوش جان


4 نظر:

آمنه گفت...

مرسی‌ ترنم بانو برای این پست

ترنّم بانو گفت...

نوش جان آمنه بانو :*

najme گفت...

پنیرش باید چی باشه؟

ترنّم بانو گفت...

پنیر موزارلا یا پنیر معمولی پیتزا نجمه بانو :*

back to top ^ Scroll to Top