۱۳۹۰ خرداد ۱۸, چهارشنبه

رولت سینه مرغ



مواد لازم: سینه مرغ 2 عدد - سبزیجات معطر خرد شده (اعم از ریحان و جعفری) - پیاز کوچکیک عدد - سیر2 پر - لیموترش 1عدد یا مقداری آب لیمو - پنیر پارمیزان - کره 3 ق غ - نمک و فلفل

طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را با یک چاقوی تیز از پهلو باز می کنیم به طوری که سطح آن دو برابر شود. سپس روی سطح کاغذ آلومینیوم کنار هم قرار می دهیم . کره ی آب شده، نمک و فلفل، سبزیجات خرد شده، پیاز و سیر رنده شده، آب لیمو و پنیر را روی آن ریخته و به کمک کاغذ آلومینیم آن را لوله کرده و مثل رولت می پیچیم. آن را درون فرکه قبلا با دمای 350F گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم. سپس آن را خارج کرده کاغذ آلومینیوم را باز کرده از کره ی اطراف آن رویش می ریزیم. من در اینجا فر را در حالت broil قرار می دهم که رویش طلایی شود ولی خیلی باید مواظب بود که خشک نشود. باید هر چند دقیقه یک بار با قاشق از کره آب شده در اطراف روی آن ریخت بعد از حدود 15-20 دقیقه غذا حاضر است.

نوش جان

با تشکر از خُسن آقا http://chenchene.com/?p=133


back to top ^ Scroll to Top