۱۳۹۴ آذر ۱۰, سه‌شنبه

طریقه سرخ کردن بادمجان در فر


یکی از راه های سرخ کردن بادمجون با روغن کم, سرخ کردن تو فره. به این صورت که بادمجون ها را شسته و با پوست به قطر ۱ سانتی متر حلقه حلقه  کنید.


سینی فر رو کاغذ آلومینیوم بکشید.حلقه های بادمجون رو روش بچینید. با قلمو هر دو طرفش رو روغن زیتون بمالید و نمک بزنید.
  

بادمجون ها رو تو فر با دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ دقیقه بذارید. بعد بادمجون ها رو این رو اون رو کنید دوباره ۱۰ دقیقه تو فر بذارید.


از این بادمجون ها میتونید تو خورشت, پیتزا و خیلی غذا های دیگه استفاده کنید بدون اینکه کلی روغن بخورید.

یا میتونید مثل من روش پنیر پیتزا و فلفل دلمه و قارچ و گوجه بریزید و نوش جان کنید. :)


نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top