۱۳۹۰ تیر ۲, پنجشنبه

دوغ خانگی



مواد لازم: 3 لیوان شیر ، 3 لیوان آب ، 1 قاشق پر نمک ، 3 قاشق ماست

طرز تهیه : آب و شیر را قاطی کرده روی حرارت بگذارید. تا ولرم شود. سپس ماست و نمک را که از قبل در ظرف جداگانه ای قاطی کرده و به ماست و آب ولرم اضافه کنید. سپس آن را در بطری ریخته و درب آن را محکم ببندید و به مدت دو روز در جای گرم و داخل پتو بپیچید. پس از دو روز آن را به مدت یک روز در یخچال قرار دهید.

پا نوشت 1: هر چه بیشتر دوغ را در بسته در جای گرم نگه دارید مثلا یک هفته دوغ ترش تر و گازدار تر می شود.
پانوشت 2: بطری های نوشابه برای این کار بسیار مناسب است.
پانوشت 3: می توان نعنا خشک را هم به آن اضافه کرد.

نوش جان

با تشکر از دوست خوبم سعیده


10 نظر:

روزبه گفت...

اون موقع کلی تلاش کردیم که حفظ کنیم، نشد. دست تون درد نکنه که مکتوب کردین.

مریم گفت...

من هم همون که روزبه گفت.

ترنّم بانو گفت...

خواهش می کنم آقا روزبه و مریم گلی، امیدوارم که ازش استفاده کنین.

مونا گفت...

ماستش از من هر کی درست کرد نصف نصف...به شرط اینکه اب نبندین ها...

ترنّم بانو گفت...

کی ما تو دوغمون آب بستیم!!! :)
خوبی این روش ماست زدن این هست که حتی اگه به مدت طولانی کنار هم بگذاریدش ماست و آبش از هم جدا نمی شه :)

نگار گفت...

مریمی خیلی خوش مزه بود دستتون درد نکنه (:

Elham گفت...

che begam. har chi begam bazam kameh

Sara گفت...

alli bud aaliii. kolli vaght bud mikhastam azat ino beporsam. daset dard nakone.

miss maryam گفت...

yani in dastoor vaghean javab mide maryami ?!man delam lak zade baraye ye doghe iroonie vagheiiiiiiii :(((

ترنّم باتو گفت...

@miss maryam

آره مریمی محشر میشه :)
هر چی بیشتر بمونه ترش تر میشه

back to top ^ Scroll to Top