۱۳۹۰ تیر ۶, دوشنبه

ته چین



مواد لازم:
 برنج یک لیوان، تخم مرغ 2 عدد، ماست 3-4 ق غ، 2عدد سینه مرغ ( من معمولا از سینه ی مرغ استفاده می کنم )، پیاز یک عدد کوچک، سیر 2 حبه،زعفران، روغن، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ را با پیاز وسیر می گذاریم بپزد. برنج را آبکش می کنیم با ماست و تخم مرغ و نمک وفلفل و زعفران مخلوط می کنیم. مرغ های پخته شده را به اندازه ی دلخواه خرد می کنیم و با برنج مخلوط می کنیم. روغن را در قابلمه ریخته روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. سپس مواد را داخل روغن داغ ریخته دم کنی می گذاریم و درجه حرارت را پایین می آوریم. پس از یک ساعت ته چین حاضر است.
پانوشت یک: اگر مخلوط برنج و ماست و تخم مرغ سفت شد به آن ماست بیافزایید ویا اگر شل شد به آن تخم مرغ بیافزایید.
پانوشت دو: چون برنج و مرغ را قبلا با نمک می پزیم احتیاج نیست که به مایه ی ته چین نمک بیافزایید.
پانوشت سه: اگر از گاز برقی استفاده می کنید برای دم کردن درجه ی گاز را روی 2.5-2 بگذارید.
پانوشت چهار: اگر دوست داشته باشید می توانید چند تکه از مرغ ها را در روغن داغ بچینید سپس مایه را بریزید در این صورت وقتی ته چین را بر می گردانید می توانید تکه های مرغ را ببینید.
پانوشت پنج: برای سفره آرایی می توان سیب زمینی را به شکل گل یا ستاره برش داد و به عنوان ته دیگ در ته ظرف چید. سپس مایه ی ته چین را اضافه کرد.
نوش جان
با تشکر از بابا جونم


7 نظر:

ناشناس گفت...

kheeeeeeeeeeeeeili khooshmazze BuD

مریم گفت...

خانم اجازه! دستتون درد نکنه، خدا عمرتون بده، هر چی که لازم داریم شما تو وبلاگتون میگذارین.
بوووووووووس

مونا گفت...

خداییش خیلی عالیه...
یه چی میگم یه چی می شنوید ولی شنیدن کی بود مانند خوردن...

ترنّم بانو گفت...

خواهش می کنم مریمی :*

مونا :)

Elham گفت...

setarash toops bood!

ناشناس گفت...

lotfan tarz dorost kardan setareh ro ham ampzesh bedin

ترنّم بانو گفت...

سلام دوست ناشناس

حتما به زودی

back to top ^ Scroll to Top