این حلیم در کمتر از یک ساعت حاضر می شود و خیلی خوشمزه است و مثل حلیم واقعی :) غلیظ و کش دار می شود.
مواد لازم:
آرد گندم یک پیمانه، آب سرد سه پیمانه، سینه مرغ یک عدد،روغن، نمک ، شکر و دارچین
طرز تهیه:
سینه مرغ را با نمک و پیاز بگذارید بپزد. آرد را با یک پیمانه آب اینقدر هم بزنید که آرد کاملا باز شود.( بهتر است از چنگال استفاده کنید.) سپس دو پیمانه آب دیگر را اضافه کرده و هم بزنید سپس از صافی رد کرده و روی حرارت قرار دهید. اینقدر هم بزنید تا مثل حلیم سفت شود. سپس مرغ پخته شده را ریش ریش کرده درون آن بریزید. روغن را داغ کرده و از روی حرارت بردارید و دارچین را درون آن بریزید و هم بزنید سپس مخلوط روغن داغ و دارچین را درون حلیم ریخته و هم بزنید. حلیم شما حاضر است.
پانوشت : اگر حلیم شیرین دوست دارید می توانید هم زمان با دارچین شکر را هم بریزید.
پانوشت 2: معمولا نمکی که برای درست کردن مرغ استفاده می شود کافیست اما اگر دوست دارید خوش نمک شود می توان همراه با دارچین نمک هم اضافه کرد.
نوش جان
ممنون از مامان گلم
6 نظر:
چه عکس آشنایی!!!!!
اینجانب گواهی می دهم که بسیار خوشمزه می باشد.
دستت درد نکنه مریم جان. چه سریعالسیر !!!
سوال اینکه از هر صافی میشه رد کرد یا اینکه صافی خیلی ریز میخواد؟
به هر حال من هم به سوپر خوشمزگی این غذا گواهی میدم
دست شما درد نکنه. حیف که قسمت نشد این رو امتحان کنیم.
ممنون از همه دوستان.
الهام خانوم گل گلاب به صافی خیلی ریز نیاز نیست. وقتی آب و آرد را مخلوط می کنی ته آن آردهای گلوله شده جمع می شود که باید آن ها را صاف کرد.
خیلی ممنون استاد، ولی گفته باشم نمی شه همش این کالج آبادی ها بیان اینجا بگن که اینها رو خوردن و هی دل من رو آب کنن! :(((((
نا سلامتی ...
مریم بانو خودم برات می پزم پست سریع السیر می کنم شما امر بفرمایید.
ارسال یک نظر