۱۳۹۰ خرداد ۱۸, چهارشنبه

میگو پیچیده


مواد لازم: میگو نیم پوند - پاستا - نمک و فلفل - مقدار کمی جعفری - خامه - روغن جهت سرخ کردن- سیخ چوبی

طرز تهیه: در این غذا میگو به صورت خام سرو می شود، ولی من میگو ها را پس پاک کردن در آب و آبلیمو و نمک می پزم. آب را در قابلمه ی دیگری به جوش می آوریم سپس پاستا ها را داخل آن می ریزیم و به مدت 7 دقیقه می گذاریم بجوشد سپس آن را آبکش کرده و با آب سرد کاملا می شوریم. سپس میگو ها را سیخ کرده در هر سیخ سه میگو. سپس دور آن را با پاستا می پیچیم و سپس در ماهی تابه سرخ می کنیم.
طرز تهیه سس: کره را در ماهی تابه کوچکی آب می کنیم سپس خامه و نمک و فلفل و جعفری را به آن اضافه می کنیم با اولین جوش آن را از حرارت بر می داریم. و روی پاستا ها می ریزیم.

نوش جان


4 نظر:

مریم گفت...

man in ghaza ro emtehan mikonam, be nazar kheili khub miad.
:)

ترنّم بانو گفت...

آره مریمی خیلی خوش مزه بود.
ولی یادم رفت که بگم مریمی خیلی چرب می شه این غذا بهتره که با دستمال روغنش گرفته شه قبل از سرو.

Sara گفت...

vayyy man asheghe inam. harvaght miram returan ino sefaresh midam. dastet dard nakone. rasti mikhastam begam ke ba un Alfredo sause ke tuye yakhchale kheili khoshmazetar mishe az un alfredo haii ke tuye shelf hastesh.

ترنّم بانو گفت...

ممنون سارا حتما امتحان می کنم.

back to top ^ Scroll to Top