۱۳۹۰ خرداد ۳۰, دوشنبه

کیک یزدی


مواد لازم: آرد سفید 225 گرم - پودر شکر 200 گرم - جوش شیرین و بیکینگ پودر هر کدام 1 ق چ - وانیل یا پودر هل یا گلاب - شیر پر چرب 1 پیمانه - تخم مرغ 4 عدد - روغن جامد یا کره 150 گرم

طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را در ظرفی می ریزیم و ظرف را در ظرف دیگری که داخل آن آب جوش هست وروی حرارت ملایم قرار دارد می گذاریم و هم می زنیم این کار باعث می شود شکر آب شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته هم می زنیم تا خنک شود. سپس آرد و بقیه مواد را اضافه کرده و هم می زنیم. در انتها کره را که قبلا در دمای اتق قرار دادیم و شل شده را اضافه می کنیم. مایه را درون قالب های مورد نظر ریخته و درون فر به مدت 40-45 دقیقه و با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم.

نکاتی که من در حین تهیه یاد گرفتم:
* اگر شکر کمی کمتر باشد بهتر است.
* بهتر است در این فرهای برقی در دمای کمتری بگذاریم تا مغزپخت شود.
* بهتر است در طبقهی بالای فر قرار دهیم تا زیر آن نسوزد.
* اگر خواستید به آن مغز گردو یا کشمش اضافه کنید بهتر است آن را در مایه بریزد و هم بزنید. اگر آن را روی کیک بریزید می سوزد.

نوش جان


3 نظر:

ناشناس گفت...

maryami in andaze haro be peymooneh ham bedeh!

مریم گفت...

bah bah o bah bah

ترنّم بانو گفت...

سلام دوست ناشناس D:
اندازه ها به قرار زیر است:
آرد 1.5 پیمانه
شکر 1پیمانه
روغن جامد یا کره 3/4 پیمانه

back to top ^ Scroll to Top