۱۳۹۰ اسفند ۱۱, پنجشنبه

شیرینی زبان و پاپیون

این شیرینی ها خیلی سریع ، راحت درست میشود.


مواد لازم برای ۲۷ عدد شیرینی زبان و ۲۷ عدد شیرینی پاپیون:
یک بسته خمیر هزار لایه (puff pastry)، عسل ۳ قاشق غذا خوری، آب جوش ۳ قاشق غذا خوری


طرز تهیه شیرینی زبان:
عسل و آب جوش را با هم ترکیب کرده مایعی رقیق تر از عسل به دست آید.


یک ورقه از خمیر را باز کرده، خودش به سه قسمت تقسیم شده، روی تای خمیر را برش دهید. و با قلمو روی آن شیره بمالید. به طوری که شیره روی ان شناور بماند.


سپس خمیر را به سایز های دلخواه خود مانند عکس برش دهید. 


سپس برش کوچکی در میان هر شیرینی زبان ایجاد کنید مانند شیرینی زبانهای ایران.بین شیرینی ها فاصله کم بگذارید که وقتی در فر میگذارید و خمیر ها در فر پف میکنند به هم تکیه کنند و کج نشوند.


سپس شیرینی ها را در فر با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.


وقتی از فر خارج کردید دوباره با قلمو روی آن شیره بمالید و همچنین میتوانید روی شیرینی زبان ها را با پودر پسته تزین کنید.


طرز تهیه شیرینی پاپیون:
عسل و آب جوش را با هم ترکیب کرده مایعی رقیق تر از عسل به دست آید.

یک ورقه از خمیر را باز کرده، خودش به سه قسمت تقسیم شده، روی تای خمیر را برش دهید. خمیر ها را از عرض دوباره برش دهید سپس مانند تصویر خمیر را بپیچانید و روی آن با قلمو شیره بمالید.



سپس شیرینی ها را در فر با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.


وقتی از فر خارج کردید میتوانید روی آن دوباره شیره بمالید یا مانند شیرینی های ایران روی آن پودر قند بپاشد.


نوش جان!


7 نظر:

روزبه گفت...

عالی بود!
شیرینی‌ها خیلی ظاهر حرفه‌ای گرفته‌اند و در عین حال عکاسی هم خیلی عالی بود. دست شما درد نکنه!

Negin گفت...

مریمی، من که با این سایت تو هی‌ دلم ضعف میره! ای کاش اونجا بودم، برام از این غذاها و شیرینی‌‌های خوشمزه درست میکردی!

مونا گفت...

اینا چقدر خوشگلن:) چقدر هم راحته، ای ول...
مریمی دیگه برم تابلوی قنادی رو سفارش بدم؟

نگار گفت...

مریمی دستت درد نکنه، با اینا دیگه کلی‌ شیرینی‌ برا عید داریم :)

Maryam گفت...

@ آقا روزبه: ممنون

@ نگین بانو: عزیز دلم شما دستور بده هر کدوم بخوای سیم سوت دم خونتونه :*

@ مونا بانو: من که پایه ام :)

@ نگار بانو: خواهش می کنم :*

Ameneh گفت...

یا ابالفضل! اینا چقد خوشمزه ن!

ترنّم بانو گفت...

@ آمنه بانو: هنوز نخوردی که :)

back to top ^ Scroll to Top