مواد لازم:
شیر یک لیتر(4 پیمانه)، شکر 300 گرم، پودر ثعلب یک ق چ، وانیل نصف ق چ، زعفران دم کرده یک ق غ، خامه یک بسته کوچک
طرز تهیه:
ابتدا شیر را می جوشانیم و ثعلب و شکر را آرام آرام به آن اضافه می کنیم سپس شیر را از روی حرارت بر داشته و وانیل را به آرامی به آن اضافه می کنیم. سپس مخلوط را درون ظرف فلزی ریخته و به مدت 2ساعت در فریزر می گذاریم و هر نیم ساعت یک بار آن را از فریزر خارج کرده هم می زنیم و دوباره در یخچال می گذاریم. در پایان زعفران را به آن اضافه می کنیم. خامه را که از قبل در سینی پهن کرده و در فریزر قرار داده بودیم تا یخ بزند را خارج کرده و به صورت مکعب می بریم و در بستنی می ریزیم.
ابتدا شیر را می جوشانیم و ثعلب و شکر را آرام آرام به آن اضافه می کنیم سپس شیر را از روی حرارت بر داشته و وانیل را به آرامی به آن اضافه می کنیم. سپس مخلوط را درون ظرف فلزی ریخته و به مدت 2ساعت در فریزر می گذاریم و هر نیم ساعت یک بار آن را از فریزر خارج کرده هم می زنیم و دوباره در یخچال می گذاریم. در پایان زعفران را به آن اضافه می کنیم. خامه را که از قبل در سینی پهن کرده و در فریزر قرار داده بودیم تا یخ بزند را خارج کرده و به صورت مکعب می بریم و در بستنی می ریزیم.
پانوشت : phoenicia نان بستنی دارد.
نوش جان!
0 نظر:
ارسال یک نظر