یک بسته خمیر هزار لایه، خامه، پودر شکر
طرز تهیه:
ابتدا فر را در دمای 425 درجه فارنهایت گذاشته تا گرم شود. سپس خمیر را از جعبه در آورده باز کرده و روی سینی فر که روی آن را کاغذ روغنی گذاشته اید پهن کنید و برش بزنید و در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید. خامه با پودر شکر را زده تا سفت شود و روی نان شیرینی که سرد شده بگذارید سپس روی آن را پودر شکر بپاشید (اگر بخواهید خامه خودش را بگیرد بهتر است به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.)
خمیر هزار لایه و خامه را از H.E.B می خرم:
نوش جان
14 نظر:
dastet dard nakoneeee. kheili vaghet bud donbale in budam merccc. rasti ye taghaza, mishe tarze tahieie baghlava ro ham zahmat bekeshi bezari? dastet dard nakone:*
حتما سارا جونم. :*
Alli shode. che khoshgel!
سلام،
مرسی مریم جون، منم خیلی وقت بود دنبال این بودم ولی فکر نمیکردم که به این راحتی بشه درست کرد، دستت درد نکنه :*
mersi maryami azizam. man kheili khosham omad . kheili rahto allie. daste golet dard nakone . khanome kad banoo :*
عزیزم وبلاگت برام فیلتره تو کدوم کشوری؟ برای واریز پول میگم...
این یکیو دیگه چشیدم حالا می تونم نظر بدم:)
خیلی خوب بود ترنم جونم، همین روند رو ادامه بدی قنادی و نانوایی رو با هم افتتاح می کنیم:*
ای ترنم بانو!
دلمونو که آب کردی! سمپل هم داره؟ :دی
دست شما درد نکنه!
evaaa, nazare man koja raft pas!
goftam age ghannadi o noonvaii bezani man roozi 2 bar behetoon sar mizanam, fekre bad nakonia! miam khodetoono bebinam :P :D
dastet dard nakone! :)
maryam joon mishe lotfan zadane khamasho yad bedi ba meghdar mavade lazem va inke toye fer inharo az ham faseledar bezarim ya na
مریم جون زدن خامه هاش سخت نیست خامه و پودر شکر را با هم مخلوط کنیدو با هم زن برقی بزنید تا سفت شود(البته شنیدم اگر بخواهید طعم خامه را بگیرید وانیل هم بزنید.) بعد با قاشق لای ورقه های شیرینی بگذارید. خمیر ها را هم با کمی فاصله بگذارید.
مرسی مریم جون. از این درست کردیم .خیلی خوب بود!
@هدی
خواهش می کنم هدی بانو!
ارسال یک نظر