۱۳۹۱ خرداد ۲۱, یکشنبه

سینی اردور


سلام به بهترینها 

ببخشید به خاطر این همه تاخیر. 

سینی اردور برای مهمانی های عصر خیلی خوب و راحت هست و همینطور بسیار مناسب برای پیش غذ ا است .

١. اردور لقمه نرگسی

مواد لازم برای ٤٠ لقمه:
یک بسته اسفناج، ٤ عدد تخم مرغ، یک بسته نان تست، یک بسته پنیر ورقه ای چدارز، زیتون سیاه، خلال دندان، نمک، زرچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا اسفناج را تفت داده و یکی یکی تخم مرغ ها و ادویه ها را اضافه کرده و می گذاریم سرد شود. سپس دور نان تست را با قیچی ببرید و هر نان تست را به ٤ بخش تقسیم کنید. هر ورقه از پنیر را هم به ٤ بخش تقسیم کنید.
درون هر نان مقداری نرگسی و یک لایه پنیر گذاشته و با خلال، زیتون را به آن وصل کنید.

٢. اردور/ سوشی نان و پنیر 

مواد لازم برای ٣٢ عدد:
نان ٤ عدد، خیار ١ تا ٢ عدد، پنیر لیقوان ( من از پنیر french feta استفاده کردم.)، گوجه فرنگی ٢ تا ٣ عدد، جعفری یک بسته 

طرز تهیه:
پنیر، خیاری که از درازا بریده شده باشد،گوجه فرنگی خورد شده از درازا و جعفری را لای نان گذاشته و سفت بپیچید و با سلفون سفت ببندید و درون یخچال به مدت  ٢ ساعت بگذارید سپس آن را مانند سوشی ببرید.

٣. اردور کرفس

مواد لازم برای ٢٥ عدد:
ساقه کرفس ٥ تا ٦ عدد، روغن زیتون ٢ قاشق غذاخوری، آب مرغ ١ پیمانه، ماست ١ پیمانه، سرکه ٢ قاشق غذاخوری، تخم مرغ پخته ٣ تا ٤ عدد، جعفری خرد شده ١ قاشق غذاخوری، پاپریکا، نمک و فلفل به مقدار لازم 

طرز تهیه:
ساقه های کرفس را خرد کرده و در آب مرغ پخته تا کامی بپزد ولی شکل خود را حفظ کند و له نشود. کرفس ها را از آب مرغ خارج کرده و بگذارید آب مرغ روی حرارت باشد تا تبخیر شود و در حد ٢ قاشق از آن باقی بماند.
تخم مرغ رنده شده ، ٢ قاشق باقی مانده آب مرغ ، روغن زیتون، ماست، سرکه، جعفری و ادویجات را با هم مخلوط کرده و درون ساقهای کرفس بریزید.

٤. اردور خیار 

مواد لازم برای ٢٠ عدد:
خیار بزرگ ٢ عدد، کرم پنیر cream cheese یک پیمانه، نعنا و گشنیز خرد شده نیم پیمانه، نمک و فلفل به مقدار لازم 

طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط میکنیم، خیار ها را خرد کرده و به کمک ماسوره شکوفه مواد را روی خیارها می گذاریم. 

٥. اردور کراکر تن ماهی 

مواد لازم برای ٢٠ عدد:
یک عدد تن ماهی، یک عدد پیاز کوچک رنده شده، کره یک قاشق غذاخوری،جعفری خرد شده ٢ قاشق غذاخوری، پنیر ورقه ای موزارلا، بیسکویت کراکر، خیارشور، نمک و فلفل به مقدار لازم 

طرز تهیه:
پیاز را با کره تفت میدهم سپس تن ماهی و جعفری را به آن اضافه کرده، نمک و فلفل را اضافه کرده. سپس مواد را روی کراکر ها گذاشته، یک خیارشور حلقه ای خرد شده می گذاریم. و سپس یک لای پنیر ورقه ای. در نهایت آن را در فر با دمای ٣٥٠ قرار دهید تا پنیر روی آن آب شود. سپس میتوان ان را با زیتون حلقه ای تزین کرد.

نوش جان 

  

3 نظر:

روزبه گفت...

دست شما درد نکنه!
در ضمن یک اشکال تایپی در تیتر پست هست.

Negin گفت...

خوش بحال هرکی‌ که از این اردورا خورده!

Sara گفت...

bah bah. aaliiii. dastet dard nakone

back to top ^ Scroll to Top