۱۳۹۰ خرداد ۲۰, جمعه

ترشی قارچ



مواد لازم:قارچ یک کیلو، نمک 5ق غ، سرکه نصف پیمانه، آب 1.5 لیتر، سبزیجات معطر( جعفری، گشنیز، نعنا، مرزه، ترخون، سیر، فلفل سبز تند)

طرز تهیه: قارچها راشسته و بگذارید آب آن برود. نمک و سرکه را در آب حل کرده روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. سپس درب قابلمه را می گذاریم تا خنک شود. قارچ و سبزیجات خرد شده را در ظرف شیشه ای ریخته و نمک و سرکه سرد شده را روی سبزیجات می ریزیمتا کاملا روی آن را بپوشاند. سپس درب آن را محکم بسته در جای خشک وخنک به مدت 20 روز قرار می دهیم.

نوش جان

1 نظر:

Negar گفت...

maryaaaaam,aalie webloget,man ke az in be bad tond tond sar mizanam bebinam chia gozashti :) alanam kolli chiz yad gereftam ke be nazar khoshmaze mian :D vaghean Affariiiiiin

back to top ^ Scroll to Top