۱۳۹۰ خرداد ۱۹, پنجشنبه

ماهی تیلاپیا سرخ شده



مواد لازم: ماهی تیلاپیا، پودر سوخاری، ادویه مخصوص ماهیlemon pepper،سویا سس، آب لیمو، تخم مرغ، روغن، خامه، کره، جعفری خردشده، نمک و فلفل

طرز تهیه: ابتدا ماهی را با آب لیمو و سس سویا مزه دار کرده به مدت 15-20 دقیقه کنار می گذاریم. سپس پودر سوخاری و ادویه مخصوص را مخلوط کرده و تخم مرغ را جدا در ظرفی دیگر می زنیم. ماهی را در تخم مرغ زده سپس در پودر مخلوط می غلطانیم ودوباره آن را در تخم مرغ زده شده می زنیم و بعد در مخلوط پودر می غلطنیم. آن را در روغنی که از قبل داغ شده می گذاریم ودرجه حرارت را کم می کنیم و می گذاریم تا مغزپخت شود.

طرز تهیه سس: ابتدا کره را آب می کنیم. خامه را به آن اضافه می کنیم وقتی کمی گرم شد نمک و فلفل و جعفری را به آن اضافه می کنیم.

من این غذا را با mashed potato سرو می کنم.

نوش جان


back to top ^ Scroll to Top