۱۳۹۰ خرداد ۲۰, جمعه

بیفستراگانف


مواد لازم: گوشت گوساله (که به صورت نوار نوار بریده شده باشه)600 گرم- قارچ 200 گرم - پیاز 1عدد بزرگ- آرد مقداری - شیر نیم لیوان - سس خردل- روغن زیتون 2ق غ - آب یک و نیم لیوان - نمک و فلفل

طرز تهیه: ابتدا گوشت های آماده را در آرد می غلطانیم. پیاز خرد شده را سرخ کرده و گوشت ها را به آن اضافه می کنیم تا سرخ شود سپس آب و شیر و سس خردل و ادویه و نمک زا اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت 15 تا 20 دقیقه به طور کامل بپزد. سپس قارچ ها را اضافه کرده و 10 تا 15 دقیقه دیگر می گذاریم روی حرارت بماند.

نوش جان


back to top ^ Scroll to Top