طرز تهیه: همه مواد را می شوریم و خرد می کنیم و می گذاریم خشک شود. بادمجان ها را شسته به صورت مکعبی خرد می کنیم ودر سرکه می جوشانیم سپس می گذاریم سرد شود. سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده در دبه می ریزیم و روی آن را سرکه می ریزیم تا جایی که سر دبه هوا نداشته باشد. در آن را محکم کرده در جای گرمی قرار می دهیم این ترشی بعد از یک هفته آماده است اما هر چه بیشتر بماند بهتر می شود.
ترشی انداختن دسته جمعی می چسبه =) من و مونا جونم
نوش جان
با تشکر از دوست گلم مریم م
2 نظر:
man ham delam khast boodam.
با سلام از شما درخواست همكار درام
اين ايميل من هستش
m.abdolrezae@gmail.com
ارسال یک نظر