طرز تهیه : آب و شیر را قاطی کرده روی حرارت بگذارید. تا ولرم شود. سپس ماست و نمک را که از قبل در ظرف جداگانه ای قاطی کرده و به ماست و آب ولرم اضافه کنید. سپس آن را در بطری ریخته و درب آن را محکم ببندید و به مدت دو روز در جای گرم و داخل پتو بپیچید. پس از دو روز آن را به مدت یک روز در یخچال قرار دهید.
پا نوشت 1: هر چه بیشتر دوغ را در بسته در جای گرم نگه دارید مثلا یک هفته دوغ ترش تر و گازدار تر می شود.
پانوشت 2: بطری های نوشابه برای این کار بسیار مناسب است.
پانوشت 3: می توان نعنا خشک را هم به آن اضافه کرد.
نوش جان
با تشکر از دوست خوبم سعیده
10 نظر:
اون موقع کلی تلاش کردیم که حفظ کنیم، نشد. دست تون درد نکنه که مکتوب کردین.
من هم همون که روزبه گفت.
خواهش می کنم آقا روزبه و مریم گلی، امیدوارم که ازش استفاده کنین.
ماستش از من هر کی درست کرد نصف نصف...به شرط اینکه اب نبندین ها...
کی ما تو دوغمون آب بستیم!!! :)
خوبی این روش ماست زدن این هست که حتی اگه به مدت طولانی کنار هم بگذاریدش ماست و آبش از هم جدا نمی شه :)
مریمی خیلی خوش مزه بود دستتون درد نکنه (:
che begam. har chi begam bazam kameh
alli bud aaliii. kolli vaght bud mikhastam azat ino beporsam. daset dard nakone.
yani in dastoor vaghean javab mide maryami ?!man delam lak zade baraye ye doghe iroonie vagheiiiiiiii :(((
@miss maryam
آره مریمی محشر میشه :)
هر چی بیشتر بمونه ترش تر میشه
ارسال یک نظر