۱۳۹۴ دی ۱۱, جمعه

کینوآ


مواد لازم:
کینو آ  ۱ پیمانه 
روغن زیتون ۴ ق غ 
آب ۲ پیمانه 
نمک به مقدار لازم 

طرزپخت کینو آ :
اول باید کینو آ شسته بشه. چون خیلی ریزه و راحت نمیشه شست من تو توری تنظیف انداختم کینو آ  رو توش ریختم زیر آب گرفتم تا وقتی که آب صاف و زلال شود.


در قابلمه روغن رو بریزید و کینو آ رو تفت بدید به حدی که صدای ترق ترقش در بیاد و رنگش کمی قهوه ای بشه.


بعد ۲ پیمانه آب رو اضافه کنید. در قابلمه رو بذارید. حرارت رو متوسط بذارید. ۲۰ دقیقه بعد آماده ست.


+ از کینو آ میتونید به جای پلو کنار ماهی استفاده کنید. 

نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top