۱۳۹۴ دی ۲۳, چهارشنبه

خورشت هویج



این خورشت خوشمزه, یک غذای تبریزی ست.

مواد لازم برای ۲ نفر:
ماهیچه ۱ عدد 
رب ۲ ق غ 
پیاز رنده شده ۱ عدد
هویج خلالی ۵۰۰ گرم 
زعفران دم کرده ۱ استکان 
آب لیمو ترش ۱/۳  پیمانه 
دارچین, زرچوبه و نمک به مقدار لازم 


طرز تهیه:
پیاز رو با ادویه ها و رب تفت بدید. بعد ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید. ۳ پیمانه آب اضافه کنید و بذارید بپزه.
خلال های هویج رو تو روغن سرخ کنید. بعد زعفران رو اضافه کنید. 
وقتی ماهیچه پخت و فقط ۱ بند انگشت آب داشت. هویج ها و آب لیمو ترش رو به گوشت اضافه کنید. 


نوش جان!!

back to top ^ Scroll to Top