۱۳۹۴ دی ۱۹, شنبه

کاپ کیک هویج


مژده مژده میتونید با هویج های باز مانده از آبمیوه گیری این کاپ کیک های خوشمزه درست کنید.

مواد لازم:
هویج ۳۵۰ گرم 
تخم مرغ ۳ عدد 
روغن مایع ۳/۴ پیمانه 
شکر ۳/۴ پیمانه 
آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه 
بکینگ پودر ۱ق چ 
نمک ۱ پینچ 

طرز تهیه:
پوره هویج و تخم مرغ ها و روغن را مخلوط کنید. بعد شکر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. در نهایت آرد و بکینگ پودر رو که الک کردید اضافه کنید و مخلوط کنید.


در قالب مافین کاغذ کاپ کیک بذارید یا قالب رو چرب کنید و آرد بپاشید. از مخلوط توش بریزید. در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بذارید.

+ اگر هم خواستید میتونید از هویج معمولی استفاده کنید. میتونید تو غذا ساز پوره کنید.

 نوش جان!
ممنون از لیلای عزیز 
http://www.yemalilar.com/2013/09/blog-post_28.html

back to top ^ Scroll to Top