۱۳۹۴ دی ۲۵, جمعه

پای کدو حلوایی



مواد لازم:
خمیر پای ۱ عدد 
پوره کدو حلوائی ۱ قوطی یا ۵۰۰ گرم 
شیر عسلی ۱ قوطی یا ۱.۵ پیمانه (sweetened condensed milk)
زرده تخم مرغ ۳ عدد 
تخم مرغ کامل ۱ عدد 
دارچین ۱ ق چ 
زنجبیل ۱/۲ ق چ 
نمک ۱/۲ ق چ 
جوز هندی ۱/۴ ق چ 


طرز تهیه:
پوره کدو حلوائی رو با تخم مرغ و زرده تخم مرغ ها مخلوط کنید. شیر عسلی رو اضافه کنید. ادویه هارو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

خمیر پای رو در ظرف مخصوص فر پهن کنید. 


مایه کدو حلوائی رو توش بریزید. آهسته ظرف رو به میز بزنید تا حباب ها گرفته بشه.


در فر با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید. بعد درجه حرارت رو به ۳۵۰ کاهش بدید. بعد از ۴۰ دقیقه پای شما آماده ست. بذارید کاملا سرد بشه قبل از سرو. 

نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top