۱۳۹۴ بهمن ۲, جمعه

دیپ لوبیا سفید و بادمجان


مواد لازم:
بادمجان ۱ عدد درشت
لوبیا  سفید پخته ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد کوچک
سیر ۱حبه
ریحون ۳-۴ برگ تازه یا ۱ ق غ خشک
نمک, فلفل سیاه و روغن زیتون به مقدار لازم
آب لیمو ترش تازه ۱ عدد

طرز تهیه:
بادمجون رو پوست بکنید و حلقه حلقه کنید و تو سینی فر بچینید. پیاز رو پر پر کنید و لا به لای بادمجون ها بچینید. کمی روغن روی آن بریزید. در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت بذارید تا بادمجونها نرم بشند.


همه مواد رو تو غذا ساز بریزید کمی هم روغن زیتون اضافه کنید.

+این دیپ رو میتونید با چیپس یا نان خشک سرو کنید.

نوش جان!!

ممنون از لیلای عزیز 
http://www.yemalilar.com/2013/10/blog-post_22.html

1 نظر:

شکمو گفت...

نوش جوون عزیزم خوشحالم دوست داشتی

back to top ^ Scroll to Top