۱۳۹۴ بهمن ۵, دوشنبه

نان گوجه فوکاچا


مواد لازم:
گوجه فرنگی گیلاسی ۱۵۰ گرم 
آرد ۴۰۰ گرم 
پودر خمیرمایه ۱۶ گرم 
روغن زیتون ۲ ق غ 
آب ولرم ۱ و ۱/۴  پیمانه 
آویشن یا رزماری 
نمک به مقدار لازم 


طرز تهیه:
خمیر مایه رو با ۱/۴ پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید تا پف کنه.

بعد باقی آب ولرم و مقداری نمک و روغن زیتون رو اضافه کنید. آرد رو کم کم به این مایع اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد. این خمیر رو تو یه ظرفی که از قبل چرب کردید به مدت ۱ ساعت بذارید. 


گوجه فرنگی ها رو از وسط نصف کنید. خمیر رو نازک پهن کنید و با انگشت چاله ایجاد کنید و گوجه ها رو تو چاله ها بچینید. کمی روغن زیتون و آویشن یا رزماری روی آن بزنید. در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بذارید تا روش سرخ بشه. 




نوش جان!

1 نظر:

شکمو گفت...

خیلی عالی شده عزیزم خوشحالم دوست داشتی ..

back to top ^ Scroll to Top