۱۳۹۴ دی ۱۵, سه‌شنبه

سس پاستای آواکادو و اسفناج


مواد لازم:
آواکادو ۱ عدد 
اسفناج ۱/۲ پیمانه 
ریحان تازه ۱/۴ پیمانه یا ۱ق غ ریحان خشک 
روغن زیتون ۱ ق غ 
سیرله شده یا خیلی ریز خرد شده ۱ حبه 
بادام پرک یا خلال ۲ق غ 
نمک مقدار خیلی کم 
پاستا ۲۵۰ گرم یا ۱/۲ پوند 
آب لیمو ترش ۱ق غ 
آب پاستا ۱/۲ پیمانه 

طرز تهیه:
آواکادو, اسفناج, ریحان, روغن زیتون, سیر, بادام, نمک و آب لیمو رو در غذا ساز بریزید.


وقتی کاملا پوره شد به پاستا اضافه کنید.


+ از آب پاستا برای رقیق شدن سس استفاده کنید.
+ به جای سیر, ریحان و روغن زیتون میتونید از ۲ ق غ پرسس پستو استفاده کنید.

نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top