۱۳۹۴ بهمن ۹, جمعه

تیرامیسو


پنیر ماسکارپونه ۲ پیمانه 
شکر ۱/۲ پیمانه 
خامه زده شده ۲ پیمانه 
قهوه آماده سرد شده ۲ پیمانه 
بیسکویت لیدی فینگر ۱۵-۲۰ عدد بسته به نوع ظرف 
پودر کاکائو یا قهوه برای تزئین 

طرز تهیه:
شکر و ماسکارپونه رو ۱ دقیقه بزنید. بعد خامه و ۱ پیمانه از قهوه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.


کف ظرف رو با کاغذ آلومینیومی بپوشونید. بیسکویت ها رو به نوبت تو ۱ پیمانه باقی مونده قهوه سرد بغلطونید و کف ظرف بچینید. بعد یک لایه از مخلوط خامه روی اون بریزید. دوباره اینکارو تکرار کنید تا ظرف پر بشه.


روی اون رو با پودر کاکائو یا قهوه بپوشونید و به مدت ۳-۶ ساعت در یخچال بذارید.

نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top