۱۳۹۴ آذر ۷, شنبه

شیرینی دانمارکی در کمتر از نیم ساعت


مواد لازم برای ۱۸ عدد:
زرده تخم مرغ ۳ عدد 
شیر ۱ پیمانه 
شکر ۱/۲ پیمانه 
آرد ۱ ق غ 
نشاسته ۱ ق غ 
کره ۳ ق غ 
اسانس وانیل ۱ ق غ 
خمیر هزار لایه ۲ ورق یا یک بسته 
+ کسانی که در ایران هستن میتونن این خمیر رو از قنادی ها تهیه کنند.


طرز تهیه:
آرد و نشاسته رو در شیر حل کنید و روی حرارت بزارید و هم بزنید تا جوش بیاد.

زرده های تخم مرغ و شکر رو باهم مخلوط کنید.

شیر رو از رو حرارت بردارید و اول ۱/۴ اون رو با مخلوط تخم مرغ  قاطی کنید بعد بقیه شیرو اضافه کنید. (با این کار از تکه تکه شدن زرده تخم مرغ جلوگیری میشه.)


دوباره مخلوط رو روی حرارت بذارید تا مثل فرنی غلیظ بشه. بعد کره و وانیل رو اضافه کنید و بذارید خنک شه.

خمیر رو باز کنید و به شکل مربع های ۳ اینچ در۳ اینچ ببرید. از کرم وسطش بذارید و دو گوش خمیر رو روی هم بذارید.


روی اون رو زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید. 

در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.


+ طرز تهیه خمیر هزار لایه اینجا 



نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top