۱۳۹۴ آبان ۳۰, شنبه

کیک یزدی


مواد لازم برای ۱۲عدد: 
آرد ۱/۲ ۱ پیمانه 
شکر ۲/۳ پیمانه 
ماست ۱/۲ پیمانه 
روغن مایع ۱/۲ پیمانه 
تخم مرغ ۲ عدد درشت یا ۳ عدد متوسط
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱/۲ ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
+اگر جوش شیرین ندارید میتونید به جاش از بکینگ پودر استفاده کنید.

طرز تهیه:
تخم مرغ ها را  میزنیم تا کف کنه. سپس شکر را اضافه کرده و اینقدر هم میزنیم تا کاملا حل بشه. بعد روغن مایع را اضافه میکنیم.

ماست و جوش شیرین را مخلوط میکنیم. و به همراه گلاب به مخلوط اضافه میکنیم.

آرد و بکینگ پودر و پودرهل را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم. و طی چند مرحله اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم که خیلی هم نخوره.


از مخلوط در قالب ها میریزیم به طوری که ۲/۳ آن را پر کنه. سپس چاقو را به روغن آغشته میکنیم و روی کاپ کیک ها شیار ایجاد میکنیم.و بعد رویش کنجد میپاشیم.


در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ دقیقه میذاریم. بعد دمای فر را به ۳۵۰ درجه فارنهایت کاهش میدهیم و منتظر میشیم تا روی کاپ کیک ها طلائی بشه معمولا ۱۵ دقیقه طول میکشه.

لینک مفید:
https://www.youtube.com/watch?v=K5IbGNi_B5g

نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top