۱۳۹۴ آبان ۲۶, سه‌شنبه

پاستا با مرغ و مارچوبه



مواد لازم برای ۶ نفر:
سینه مرغ مکعبی خرد شده ۱ پوند 
روغن زیتون ۳ ق غ = ۱ Tbsp 
ریحان خشک یا تازه ۳ ق غ = ۱ Tbsp 
آویشن ۱/۴ ق چ = ۱/۴ tsp 
پاستا پنه یا صدفی  ۱/۲ ۱ پیمانه (قبل از پختن)
مارچوبه خرد  شده ۲ پیمانه 
کره  ۵ ق غ =۱.۵ Tbsp 
سیر خرد شده ۲ عدد 
شیر ۳/۴ ۱ پیمانه 
خامه ۱/۴ پیمانه 
پنیر خامه ای ۱/۳ پیمانه = ۳ oz 
پنیر پارمسان ۱/۳ پیمانه 
نمک و فلفل به مقدار لازم 

طرز تهیه:
ریحان, آویشن, نمک و فلفل و روغن را با هم مخلوط کرده, سپس مرغ را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.


مرغ را در تابه ریخته و با درجه حرارت متوسط بگذارید تا آب بیاندازد و بپزد.


در یک قابلمه آب را به جوش آورید سپس پاستا ها را در آب ریخته بعد  از ۱۰ دقیقه مارچوبه ها را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه پاستا و مارچوبه را آبکش کنید.

در یک تابه دیگر کره را آب کنید و سیر را تفت دهید. سپس شیر و خامه را اضافه کنید. سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا پنیر کاملا حل شود. نمک و فلفل را اضافه کرده و اینقدر هم بزنید تا سس غلیظ شود.


پاستا و مارچوبه و سینه های مرغ را به سس اضافه کنید. و با پنیر پارمسان سرو کنید.


نوش جان !
back to top ^ Scroll to Top