۱۳۹۲ آبان ۱۲, یکشنبه

شیرینی دانمارکی


مواد لازم برای ٢٥ عدد:
کره ٢٥٠ گرم,آرد ٧٥٠ گرم, نشاسته ذرت ٢٥٠ گرم, شکر ٤ ق چ, خمیر مایه فوری ٢ ق چ (instant dry yeast),  تخم مرغ ٢ عدد, روغن مایع ٣ ق سوپ خوری, آب ولرم به مقدار لازم 

طرز تهیه:
کره را رنده کرده روی سینی پخش کنید و در یخچال بگذارید.


آرد, شکر, نشاسته و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. در وسط آن گودی ایجاد کنید و تخم مرغ ها و روغن را که از قبل خوب با چنگال زده اید را در گودی بریزید و ورز دهید. آرام آرام به مخلوط آب ولرم اضافه کنید تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد.



خمیر را در جای گرم ١٥-٣٠ دقیقه استراحت دهید. روی میز را آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید. روی خمیر را با لایه ای از کره بپوشانید سپس گوشهای خمیر را گرفته و روی کره را بپوشانید و با وردنه ضربه هایی به آن بزنید.
روی خمیر را وردنه ( به صورت عمودی و افقی) بکشید. سپس آن را تا کنید و در یخچال به مدت ٢٠ دقیقه قرار دهید سپس دوباره وردنه بکشید و در یخچال بگذارید. این کار را ٣ تا ٤ مرتبه تکرار کنید.



در نهایت خمیر را به قطر ١ سانتی متر باز کنید و آن را به شکل مستطیل ببرید. در میان آن کرم پاتیسیرم بگذارید و لول کنید و به سایز های مورد نظر برش دهید.



روی شیرینی ها را زرده تخم مرغ بمالید و در فر با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت به مدت ٣٠ دقیقه قرار دهید.

روی شیرینی ها را شربت (آب جوش و عسل) بمالید و کنجد بپاشید.

+ طرز تهیه کرم پاتیسیرم 


ممنون از لیلای عزیز 

نوش جان!
     
back to top ^ Scroll to Top