۱۳۹۴ آذر ۴, چهارشنبه

ایدح چورح



نان سنتی ارومیه 

مواد لازم برای ۱۰عدد:
تخم مرغ ۱ عدد 
آرد ۳ پیمانه 
خمیر مایه فوری ۳ ق چ 
شکر ۴ ق غ 
کره ۳ ق غ 
نمک ۱/۲ ق چ 
شیر ۱ پیمانه 
روغن زیتون مخصوص سرخ کردن مقداری 

طرز تهیه:
کره را آب کنید و بذارید خنک شه. تخم مرغ رو که با اتاق هم دما شده را بزنید و به شیر هم دما با اتاق مخلوط کنید.

آرد و شکر و خمیر مایه و نمک را مخلوط کنید و کم کم با مخلوط تخم مرغ و شیر قاطی کنید, سپس کره را اضافه کنید.

 

خمیر را ۱۰ دقیقه ورز بدید. بعد روشو با سلفون بپوشونید تا پف کنه حدودا یک ساعت کافیه.


از خمیر به اندازه نارنگی جدا کنید و با وردنه به صورت بیضی پهن کنید. سعی کنید که خیلی نازکش کنید که وسط خمیر خام نمونه.


خمیر را تو روغن سرخ کنید و تو دستمال آشپزخونه بپیچید تا روغن اضافش گرفته شه.


روشو پودر شکر بپاشید یا با نوتلا میل کنید.


ممنون از لیلای عزیز عالی بود مثل همیشه:
http://www.yemalilar.com/2012/07/blog-post_14.html
نوش جان!

1 نظر:

شکمو گفت...

جووونم نوش جوونت عزیزم عالی شده

back to top ^ Scroll to Top