۱۳۹۴ آبان ۲۰, چهارشنبه

پای کدو و ذرت


مواد لازم برای ۴ نفر:
کدو ۲ عدد بزرگ 
ذرت ۱ پیمانه 
قارچ خرد شده ۱ پیمانه 
پیاز نگینی ۱ عدد کوچک 
پنیر موزارلا و چدارز ۱.۵ پیمانه 
کره  ۲ TSP 
تخم مرغ ۳ عدد 
ریحان خشک و نمک


طرز تهیه:

کره را آب کرده, پیاز را اضافه کنید و وقتی کمی طلائی شد سبزیجات را اضافه کنید وبه مدت ۵-۷ دقیقه تفت دهید.
مواد را از روی حرارت برداشته, ریحان خشک و نمک و پنیرها را اضافه کنید.
+ کمی از پنیر را برای روی پای نگه دارید.
  

ظرف مخصوص فر را چرب کنید. مواد را بریزید. کدو ها ی رو را طوری مرتب کنید که زیباتر به نظر بیایند.


پنیر پیتزا را بریزید, رویش را فویل بکشید و در فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
سپس فویل را برداشته و به مدت ۵-۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا رویش طلائی شود.
+ من از broil استفاده کردم.



نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top