۱۳۹۴ آذر ۵, پنجشنبه

فتوچینی با گوشت قلقلی


این یک غذای راحت و خیلی خوشمزست. پیشنهاد میکنم یه بار امتحان کنید مشتری میشید . :)

مواد لازم برای ۲۵ تا گوشت قلقلی :
گوشت چرخ کرده ۲ پوند 
پنیر موزارلا ۱/۲ پوند 
پودر سیر ۱/۲ ق چ  یا TSP 
نمک ۲ ق چ یا TSP 
فلفل سیاه ۱ ق چ  یا TSP 
خرده نان ۱ پیمانه (bread crumb)
پارمسان ۱/۴ پیمانه 
تخم مرغ ۲ عدد 
شیر ۱/۲ پیمانه 
جعفری تازه یا خشک ۱/۲ پیمانه 
سس پاستا ۴ پیمانه یا ۱ شیشه 
+ من سس پاستا را آماده میخرم.

طرز تهیه:
همه مواد را به جز پنیر موزارلا و سس پاستا با هم قاطی کنید و ورز بدید.
پنیر موزارلا را مکعبی خرد کنید.
به اندازه نارنگی از مخلوط گوشت بردارید, پنیر موزارلا وسطش بزارید و قلقلی کنید.



بعد تو آرام پز یک پیمانه سس پاستا بریزید یک لایه گوشت قلقلی بعد دوباره سس این کار رو ادامه بدید تا همه گوشتها چیده بشه. آرام پزو رو بالاترین حالت بزارید برای ۳ ساعت.
+ گوشت ها رو با فاصله بچینید.


با فتوچینی سرو کنید.

نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top