۱۳۹۴ آذر ۱۲, پنجشنبه

ذرت مکزیکی


من که از خوردنش سیر نمیشم.

مواد لازم برای ۲ نفر:
ذرت ۴ پیمانه 
قارچ خرد شده ۲ پیمانه 
کره ۲ ق غ 
نمک و فلفل به مقدار لازم 
آویشن ۱ ق غ 
آبلیمو بر اساس ذائقه
و البته پنیر موزارلا 

+ بعضیا پودر سیر یا سس  مایونز هم میزنند.

طرز تهیه:
ذرت رو با کمی آب بذارید تا بپزه حدودا یک ربع کافیه. بعد آبش رو خالی کنید و قارچ ها رو اضافه کنید. وقتی آب قارچ ها کشیده شد کره رو اضافه کنید. در آخر سرهم ادویه هارو اضافه کنید.
  
نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top