۱۳۹۴ آذر ۲۶, پنجشنبه

میوه خشک در فر


این میوه خشک ها برای میز شب یلدا عالیه هم خوشمزه ست هم رنگارنگ.

مواد لازم:
میوه (از هر نوعی که قابلیت خشک کردن دارند مثل:گلابی, سیب, پرتقال, گریپ فروت, منگو, خرمالو و موز)
شکر ۱ پیمانه 
آب ۳/۴ پیمانه 
آب لیمو ترش تازه ۲ ق غ 

+ موز حتما باید کاملا نرسیده و سفت باشه وگرنه سیاه میشه. 


طرز تهیه:
آب و شکر را روی حرارت بذارید هم بزنید تا شکر آب بشه و بجوشه. بعد از روی حرارت بر دارید و آب لیمو ترش رو اضافه کنید.

همه میوه هارو خیلی نازک و یک اندازه خلال کنید. (اگه رنده مخصوص دارید که چه بهتر). یکی یکی خلال های میوه رو تو شربت بزنید و رو توری بذارید تا آبش گرفته شه (نباید ازش آب بچکه). بعد مرتب کنار هم توی سینی مخصوص فر که کاغذ روغنی یا فویل کشیدید بچینید.  


در هر سینی فقط یک نوع میوه بچینید. سینی رو در فر با کمترین دمای ممکن بذارید. هر نیم ساعت یک بار به میوه ها سر بزنید و اگه یک طرف اون خشک شده بود این رو اون رو کنید. بسته به نوع میوه و ضخامتش زمانش متفاوته اما تقریبا ۲ ساعت طول میکشه تا میوه ها خشک بشن.





پیشاپیش یلداتون مبارک!

ممنون از لیلا جون
http://www.yemalilar.com/2012/12/blog-post_7.html

back to top ^ Scroll to Top