۱۳۹۴ دی ۲, چهارشنبه

ژیگو


مواد لازم:
گوشت مغز ران گوساله ۱ کیلو 
سیر پوست کنده نصف یک بوته 
سبزی (شامل جعفری, کرفس, نعنا, ترخون) ۱ پیمانه 
کره ۵۰ گرم 
آب ۱.۵ پیمانه 
روغن زیتون مخصوص سرخ کردن ۳ ق غ 
نمک و فلفل به مقدار لازم 

طرز تهیه:
گوشت رو با نخ سفت ببندید و داخلش با چاقو شیار ایجاد کنید و در شیار سیر بذارید. نمک و فلفل بزنید. با کمک سرنگ بهش کره آب شده تزریق کنید.
+ اگه مث من سرنگ ندارید, حسابی کار مالش کنید و سعی کنید تو شیار ها کره بریزید. 


گوشت رو سرخ کنید.




سبزیجات رو اضافه کنید. آب رو در سه مرحله اضافه کنید به طوری که ته قابلمه فقط به اندازه یک بند انگشت آب باشه. تا گوشت هم سرخ بشه هم بپزه. این مرحله ۲ ساعت طول میکشه.


نخ گوشت رو باز کنید و برش بدید.


نوش جان!!

back to top ^ Scroll to Top