۱۳۹۴ آذر ۲۰, جمعه

رولت سینه مرغ با پستو و موزارلا


این غذا رو خودم اختراع کردم. مطمئن نیستم اختراع کلمه ی درستیه برای غذا یا نه, ولی در هر صورت عالی شد. خیلی لذیذ و لطیف بود.

مواد لازم برای ۲ نفر:
سینه مرغ ۱ عدد 
سس پستو ۲ ق غ 
پنیر موزارلا ۱/۴ پیمانه 
سیر خیلی ریز خرد شده  ۱ حبه 
نمک و فلفل مقداری 
فلفل دلمه ای و هویج مقداری برای طعم 

طرز تهیه:
اول سینه مرغ رو با چاقوی تیز باز کنید به طوری که خیلی نازک بشه ولی از هم جدا نشه. بعد داخل یه کیسه محکم پهنش کنید و با گوشکوب یا وردنه بکوبید تا نازکتر بشه.
  

سطح سینه مرغ رو سس و سیر بمالید. پنیر موزارلا و چند برش فلفل دلمه ای بذارید. 


دو سر سینه مرغ رو به هم برسونید و با خلال دندان محکم کنید.


ظرف فر رو با کاغذ آلومینیوم بپوشونید و سینه مرغ رو توش بزارید.


روش رو سس پستو بمالید و اطرافش رو فلفل دلمه ای و هویج بریزید. 


روش رو با کاغذ آلومینیوم بپوشونید و در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه بذارید. ۱۰ دقیقه هم بدون روکش و با فر بالا (broil) بذارید.





نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top