۱۳۹۴ دی ۵, شنبه

مرغ قلقلی


مواد لازم:
گوشت مرغ چرخ کرده ۱ پوند (۱/۲ کیلو)
جعفری خرد شده ۱ پیمانه 
پودر سوخاری یا نان خشک خرد شده  ۱/۳ پیمانه 
پیاز خرد شده ۱/۴ پیمانه 
پنیر پارمسان ۱/۳ پیمانه + ۲ ق غ 
نمک ۱/۲ ق چ 
فلفل سیاه ۱/۴ ق چ 
سیر خرد شده ۳ حبه 
تخم مرغ زده شده ۱ عدد 
روغن زیتون ۲ ق غ 
پنیر موزارلا رنده شده ۱ پیمانه 
رب ۱ ق غ 
ریحان تازه یا خشک ۲ ق چ 
گوجه فرنگی خرد شده ۳ عدد متوسط 
خامه ۱/۴ پیمانه 


طرز تهیه سس:
روغن زیتون رو تو تابه بریزید و ۱/۴ پیمانه پیاز رو اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت بدید. بعد رب, ۱ حبه  سیر خرد شده, ۲ ق غ  جعفری و ریحان رو اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تفت بدید. بعد گوجه فرنگی ها رو اضافه کنید و درجه حرارت رو کم کنید تا بپزه حدودا ۶ تا ۸ دقیقه. بعد از روی حرارت بر دارید و خامه رو اضافه کنید. 


طرز تهیه مرغ قلقلی:
در یک کاسه بزرگ گوشت مرغ چرخ کرده, جعفری, پودر سوخاری, ۱/۳ پیمانه پارمسان, نمک, فلفل, باقی سیر و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید. از مخلوط به اندازه نارنگی بردارید و قلقلی کنید.


+ با غذا ساز به راحتی میتونید سینه مرغ رو چرخ کنید.


این گوشت قلقلی هارو تو روغن کمی تفت بدید به طوری که همه طرفش به یک اندازه کمی سرخ بشه.


از سسی که درست کردید تو ظرف مخصوص فر بریزید. گوشت قلقلی ها رو توش بچینید. پنیر موزارلا و ۲ ق غ پارمسان رو روش بپاشید. 

روی ظرف رو با فویل بپوشونید و در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بزارید. بعد فویل  رو بردارید و ۱۰ دقیقه با فر بالا بزارید  تا روش طلائی بشه.



نوش جان!!

back to top ^ Scroll to Top