۱۳۹۴ آذر ۱۳, جمعه

بوریتو مرغ و بروکلی


مواد لازم برای ۷ عدد:
سینه مرغ ۱ عدد 
کلم بروکلی خرد شده ۲ پیمانه 
شیر ۱ پیمانه 
پنیر خامه ای ۴ ق غ 
سس خردل ۱ ق چ 
سیر ۲حبه 
پنیر چدارز ۱ پیمانه 
نان ترتیلا ۷ عدد 
نمک و فلفل  به مقدار لازم 
+ کسانی که دسترسی به نان ترتیلا ندارند میتونند نون تافتون رو به شکل دایره (قطر ۶اینچ) ببرید.

طرز تهیه:
سینه مرغ رو بذارید بپزه. وقتی پخت, اون رو به قطعات ۱ اینچی خرد کنید. 

کلم بروکلی هارو بذارید مایکروفر به مدت ۳ دقیقه تا یه کمی نرم بشه.


در یک قابلمه کوچیک شیر و پنیر خامه ای رو قاطی کنید رو روی حرارت متوسط بذارید وقتی شیر گرم شد خردل, سیر, نمک و فلفل رو اضافه کنید. بعد پنیر چدارز رو اضافه کنید. اینقدرهم بزنید تا سس یکدستی بدست بیاد. 


 مرغ و بروکلی و سس رو با هم مخلوط کنید.


از این مواد لای نون بذارید و بپیچید.




بوریتو هارو بذارید تو فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت بمدت ۱۵ دقیقه.


نوش جان!
back to top ^ Scroll to Top