۱۳۹۵ فروردین ۴, چهارشنبه

خمیر پیتزا ی یک شب در یخچال


این یکی از بهترین خمیر های پیتزائی هست که تا حالا درست کردم. پیشنهاد میکنم یک بار امتحان کنید. حتمن مشتری میشید.





مواد لازم برای ۲ پیتزای بزرگ :
آرد ۵ و ۱/۴ پیمانه 
خمیر مایه فوری ۲ ق چ 
آب ولرم ۲ پیمانه 
نمک ۱.۵ ق چ 
شکر ۱ ق چ 
روغن زیتون بکر ۲ ق غ 



طرز تهیه:
همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم. اگه خمیر چسبناک بود نگران نباشید. روی خمیر رو با سلفن بپوشونید تا به خمیر هوا نرسه. و یک شب کامل تو یخچال قرار میدیم تا خمیر ور بیاد.


خمیر رو نیم ساعت قبل از باز کردن تو هوای آشپزخونه قرار میدیم. بعد دستهاتون رو روغن زیتون بمالید و سطح میز رو هم روغنی کنید. خمیر رو ۲ قسمت کنید و یک قسمت رو با دست گلوله کنید و توی سینی مخصوص فر گرد باز کنید. دور خمیر رو کلفتتر و مرکز رو نازکتر باز کنید.


روی خمیر سس بزنید و هرچی دوست داشتید بریزید. توی فر با دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت (۲۵۰ درجه سانتیگراد) که از قبل گرم کردید ۱۰ دقیقه قرار بدید.


+ من از سس صورتی استفاده کردم ترکیب سس قرمز و آلفردو خیلی خوشمزه تر میشه.

نوش جان!

ممنون از لیلای عزیز 
http://www.yemalilar.com/2014/05/blog-post_23.html

back to top ^ Scroll to Top