۱۳۹۴ اسفند ۱۸, سه‌شنبه

شیرینی نعلی


این شیرینی خیلی سریع و راحت درست میشه, بیشترین زمان رو نعلی کردن خمیر میبره. بگیر نگیر هم نداره. پیشنهاد میکنم برای امسال عید امتحان کنید.

مواد لازم برای حدودا ۵۰ عدد:
آرد ۲ پیمانه 
زرده تخم مرغ ۲ عدد 
روغن جامد ۱/۲ پیمانه 
کره ۱/۲ پیمانه 
وانیل پودری ۱/۴ ق چ 
پودر شکر ۱/۲ پیمانه 
پودر بادام ۲ ق غ 


+ به جای روغن جامد میشه کره استفاده کنید.
+ به جای پودر بادوم هم میشه آرد اضافه کنید.


طرز تهیه:
روغن و کره و پودر قند رو با همزن بزنید. بعد زرده ها و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و پودر بادوم رو الک کنید و اضافه کنید و با کاردک هم بزنید. خمیر لطیفی به دست میاد.


خمیر رو لوله کنید و بعد به شکل نعل و با فاصله در سینی مخصوص فر بچینید.


تو فر با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار بدید تا زیرش یه کم طلائی بشه.


وقتی کاملا سرد شد از سینی جدا کنید چون خیلی شکننده ست. بعد سر نعل هارو تو کاکائو آب شده بزنید.


روش پودر پسته بپاشید. و توی یخچال بزارید تا کاکائو سفت بشه.




نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top