۱۳۹۴ اسفند ۲۰, پنجشنبه

شیرینی پادرازی


مواد لازم:
آرد گندم ۲۰۰ گرم 
آرد نخودچی ۲۰۰ گرم 
آرد برنج ۲۰۰ گرم 
روغن جامد ۲۰۰ گرم 
پودر شکر/قند ۲۵۰ گرم 
وانیل ۱/۲ ق چ 
تخم مرغ ۲ عدد 
شیر ۱۰۰ گرم 
زنجبیل ۱ ق چ 

زرده تخم مرغ, زعفران آب کرده و کنجد برای تزیین روش 

+ من آرد برنج گیرم نیومد نصف گندم و نصف نخودچی ریختم.
+ هر کار کردم نتونستم روغن جامد بخرم به جاش روغن نارگیل گرفتم که خیلی سالم تره. اصلا هم بووطعم نارگیل نمیده.

طرز تهیه:
روغن, تخم مرغ, پودر قند و وانیل رو با هم مخلوط کنید. بعد شیر رو اضافه کنید.
هر سه نوع آرد رو با زنجبیل مخلوط کنید و الک کنید به مخلوط بالا اضافه کنید. با کاردک مخلوط کنید و بعد ورز بدید.

+ برای ورز دادن از سلفون استفاده کنید. 

بعد با کمک سلفون خمیر رو به قطر نیم سانت باز کنید. و قالب بیضی بزنید.


با برس از مخلوط زعفرون و زرده تخم مرغ بمالید. و با چنگال روش شیار ایجاد کنیدو کنجد بپاشد.


تو فر با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار بدید تا زیرش طلائی بشه.




نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top