مواد لازم:
آرد گندم ۲۰۰ گرم
آرد نخودچی ۲۰۰ گرم
آرد برنج ۲۰۰ گرم
روغن جامد ۲۰۰ گرم
پودر شکر/قند ۲۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱۰۰ گرم
زنجبیل ۱ ق چ
زرده تخم مرغ, زعفران آب کرده و کنجد برای تزیین روش
+ من آرد برنج گیرم نیومد نصف گندم و نصف نخودچی ریختم.
+ هر کار کردم نتونستم روغن جامد بخرم به جاش روغن نارگیل گرفتم که خیلی سالم تره. اصلا هم بووطعم نارگیل نمیده.
طرز تهیه:
روغن, تخم مرغ, پودر قند و وانیل رو با هم مخلوط کنید. بعد شیر رو اضافه کنید.
هر سه نوع آرد رو با زنجبیل مخلوط کنید و الک کنید به مخلوط بالا اضافه کنید. با کاردک مخلوط کنید و بعد ورز بدید.
+ برای ورز دادن از سلفون استفاده کنید.
بعد با کمک سلفون خمیر رو به قطر نیم سانت باز کنید. و قالب بیضی بزنید.
با برس از مخلوط زعفرون و زرده تخم مرغ بمالید. و با چنگال روش شیار ایجاد کنیدو کنجد بپاشد.
تو فر با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار بدید تا زیرش طلائی بشه.
نوش جان!
0 نظر:
ارسال یک نظر