مواد لازم برای ۲۰ عدد:
آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۳ گرم
پودر شکر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ ق چ
مربا هر نوع که دوس دارین
۱عدد سفیده تخم مرغ, کنجد و پسته خرد شده برای تزیین
طرز تهیه:
کره هم دما با اتاق رو با شکر بزنید. بعد وانیل و تخم مرغ رو اضافه کنید. بعد کم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد.
خمیر رو روی میز با وردنه پهن کنید و قالب بزنید. نصف خمیر هایی رو که قالب زدید وسطش رو دوباره قالب بزنید.
پیشنهاد ترنم بانو:
+ از سلفون برای باز کردن خمیر استفاده کنید.
+ خمیر رو نیم ساعت تو یخچال بذارید وگرنه خیلی چاسبناکه.
روی شیرینی هارو سفیده تخم مرغ زده شده بزنید و پودر پسته یا کنجد بپاشید.
در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد (۳۴۰ درجه فارنهایت ) به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار بدید. بعد وقتی سرد شد مربا بزنید.
نوش جان!
0 نظر:
ارسال یک نظر