۱۳۹۴ اسفند ۲۳, یکشنبه

شیرینی مربایی


مواد لازم برای ۲۰ عدد:
آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه 
کره ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۳ گرم 
پودر شکر ۱/۲ پیمانه 
تخم مرغ ۱ عدد 
وانیل ۱ ق چ 
مربا هر نوع که دوس دارین 
۱عدد سفیده تخم مرغ, کنجد و پسته خرد شده برای تزیین 

طرز تهیه:
کره هم دما با اتاق رو با شکر بزنید. بعد وانیل و تخم مرغ رو اضافه کنید. بعد کم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد. 
خمیر رو روی میز با وردنه پهن کنید و قالب بزنید. نصف خمیر هایی رو که قالب زدید وسطش رو دوباره قالب بزنید.


پیشنهاد ترنم بانو:
+ از سلفون برای باز کردن خمیر استفاده کنید.
+ خمیر رو نیم ساعت تو یخچال بذارید وگرنه خیلی چاسبناکه.


روی شیرینی هارو سفیده تخم مرغ زده شده بزنید و پودر پسته یا کنجد بپاشید. 

در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد (۳۴۰ درجه فارنهایت ) به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار بدید. بعد وقتی سرد شد مربا بزنید.

نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top