۱۳۹۱ فروردین ۹, چهارشنبه

استیک

این روز ها هوا خیلی خوب و مناسب برای BBQ هست. 



مواد لازم برای ۲ نفر:
گوشت استیک ۲ تکه، پوست لیمو رنده شده ۱ ق چ، سس سویا ۱ ق غ، روغن زیتون ۲ ق غ، سیر ۱ حبه، نعنا ۱ ق غ، نمک ، فلفل و آب لیمو به مقدار لازم

طرز تهیه:
اگر گوشت استیک آماده می خرید نیاز به کوبیدن ندارد در غیر این صورت باید گوشت را کوبید. همه مواد ذکر شده را به گوشت بمالید و خوب گوشت را مزه دار کنید و آن را یک شب در یخچال بگذارید.
وقتی زغال ها آماده شد گوشت را روی آن بگذارید و متناسب با ذائقه تان آن را آب دار یا مغز پخت کنید.


+ این غذا با گوجه و قارچ و فلفل دلمه ای کبابی محشر میشه.

نوش جان




5 نظر:

روزبه گفت...

دست شما درد نکنه!

این رو هم امروز دیدم که می‌گه استیک رو اول از طرف ضخیم‌ترش بپزین:
http://lifehacker.com/5897567/cook-a-steak-on-its-fat-side-first-and-99-other-greatest-cooking-tips-of-all-time

در پایان این که جسارته، اما این صد نکته‌ی آشپزی رو هم امروز پیدا کردم که شاید براتون جالب باشه:
http://www.foodnetwork.com/chefs/100-greatest-cooking-tips-of-all-time/index.html

ترنّم بانو گفت...

ممنون آقا روزبه!

maryam.re گفت...

bah bah! che steaki
:)

مريم گفت...

مريم، نعناى تازه استفاده مي كي يا نعنا خشك؟

Maryam گفت...

@مريم

نعنا خشک مریم بانو :)

back to top ^ Scroll to Top