۱۳۹۲ آبان ۸, چهارشنبه

نان تخم آفتابگردان


یکی از خوشمزه ترین نانهایی ست که تا حالا خوردم :) به شدت پیشنهاد میکنم.

مواد لازم برای 7 عدد:
خمیر مایه ٣٠ گرم,
شکر ١ق چ,
آب ولرم ٢/٣ پیمانه,
نمک ١ ق چ,
آرد ٥٠٠ گرم,
شیر ١/٥ پیمانه,
روغن مایع ٣ ق چ,
مغز تخم آفتابگردان به مقدار لازم 

طرز تهیه:
خمیر مایه, شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و در دمای اتاق بگذارید تا پف کند.


نمک , آرد و مغز آفتابگردان را با هم مخلوط کنید.
مخلوط شیر و روغن را به آرد اضافه کنیدو با دست آنقدر ورز دهید تا به دست نچسبد. اگر خمیر شل شده بود, مقداری آرد به آن اضافه کنید.

سپس به خمیر ١ ساعت استراحت بدید تا پف کند.
خمیر را دوباره ورز دهیدو از خمیر به اندازه یک مشت بر دارید ,گلوله کنید و با چاقو  یک برش روی آن ایجاد کنید.


روی گلوله ها را با برس خیس کنید و از تخم آفتابگردان بپاشید. دوباره به خمیر ها به مدت ١٥ دقیقه استراحت دهید.
سپس داخل سینی  فر یک کاسه آب بگذارید و در فر با دمای ٤٠٠ درجه فارنهایت به مدت ٢٠ دقیقه بگذارید تا روی آن طلائی شود.

+ به جای تخم آفتابگردان از هر مغز دیگری میتوانید استفاده کنید حتا ازسیر, پنیر یا رزماری هم میتوانید استفاده کنید.


خیلی ممنون گیلدا جون مهربون 

2 نظر:

شکمو گفت...

عالی شده عزیزم
دست گلت درد نکنه

gilda گفت...

نوش جونت عزیزم ، خوشحالم که دوست داشتی

back to top ^ Scroll to Top