۱۳۹۲ آبان ۲۹, چهارشنبه

کلم پلو (به روش شیرازی)


مواد لازم برای ٤ نفر:
 برنج ٢ پیمانه, گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم,آرد نخودچی ٢ ق غ, پیاز رنده شده ١ عدد کوچک, کلم پیچ یا کلم قمری ١/٣, شوید ٣ ق غ, آب نصف لیمو, نمک, فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

+ در این غذا از تره, ریحون و کمی تلخون هم استفاده میشود اما من چون در دسترس نداشتم فقط از شوید استفاده کردم.

طرز تهیه:
برنج را پخته و آبکش کنید.
گوشت چرخ کرده, آرد نخودچی, پیاز, نمک , فلفل و زرچوبه را با هم ورز دهید و از آن گوشت قل قلی درست کنید. و آنهارا در تابه تفت دهید.

کلم را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و با کمی زرچوبه تفت دهید, وقتی کلم ها نرم شدند آب لیمو را اضافه کنید. 


برنج را با سبزی و کلم سرخ شده مخلوط کرده دم کنید. در نهایت گوشت قل قلی ها را اضافه کنید.


ممنون از گیلدا عزیز 
نوش جان!

2 نظر:

gilda گفت...

نوش جونت باشه مریم جون ، من عاشق این پلو هستم
ترکیب شوید تنها هم باید جالب باشه ؛)

Maryam گفت...

@gilda مرسی گیلدا جون برای این همه دستورهای غذایی عالی :X

back to top ^ Scroll to Top