۱۳۹۲ آبان ۱۵, چهارشنبه

کرم پاتیسیرم


از این کرم برای شیرینی دانمارکی استفاده میشود.

مواد لازم:
کره ١/٣ پیمانه, آرد ٢ ق چ, شیر ١ پیمانه, وانیل ١ ق چ, شکر ١/٢ پیمانه, زرده تخم مرغ ١ عدد 

طرز تهیه:
ابتدا کره و آرد را روی حرارت با درجه کم بگذارید تا کره آرام آرام آب شود و آرد کمی تفت بخورد.
سپس شیر را اضافه کرده هم بزنید تا غلیظ شود.
سپس وانیل و شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
در نهایت زرده تخم مرغ زده شده را به مخلوط اضافه کنید و سریع به مدت ١ دقیقه هم بزنید.

مخلوط را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top