۱۳۹۱ دی ۲۰, چهارشنبه

بادمجان تنوری


این یکی از خوشمزه ترین غذا هایی هست که تا حالا خوردم :)

مواد لازم  برای ٢ نفر :
 ١عدد بادمجان بزرگ، پیاز ١ عدد کوچک، ١ حبه سیر، ١ قوطی کوچک کنسرو گوجه فرنگی، نمک، فلفل و روغن زیتون به مقدار لازم 

طرز تهیه:
ابتدا بادمجان را با چنگال  سوراخ کنید و  در فر با دمای ٥٠٠ درجه فارنهایت به مدت ٤٥ تا ٦٠ دقیقه قرار دهید سپس پوست بادمجان را جدا کنید و خرد کنید.


پیاز و سیر را تفت دهید تا وقتی طلائی شود.


بادمجان ها را اضافه کنید و تفت دهید.


سپس کنسرو گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه کرده و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و آب آن تبخیر شود.


این پیش غذای خیلی خوشمزه با نان سرو میشود.

با تشکر از چنچنه 
http://chenchene.com/?p=338

نوش جان !! 




3 نظر:

روزبه گفت...

البته این غذایی که شما نوشتین، تا «میرزا قاسمی» تنها یک قدم (تخم مرغ) فاصله داشت. طبیعیه که باید هم خوش‌مزه باشه!

gilda گفت...

من هم با نظر آقا روزبه موافقم
معمولا با کم یا زیاد کردن یکی از مواد تشکیل دهنده ، نام غذا هم تعقیر میکنه

ترنّم بانو گفت...

با کم و زیاد کردن مواد می شه غذاهای جدید درست کرد. این غذا کاملا طعم متفاوتی داره پیشنهاد می دم حتما امتحان کنید عالیه :)

back to top ^ Scroll to Top