مواد لازم برای ١٨ عدد به سایز کف دست:
پودر شکر ١٠٠ گرم، کره ١٥٠ گرم، تخم مرغ ٢ عدد، وانیل ١ ق چ، آرد ٢٥٠ گرم، کشمش ١٠٠ گرم
طرز تهیه:
ابتدا شکر و کره را مخلوط کرده تا یک دست شود.
سپس تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی بزنید.
سپس آرد را اضافه کرده و با همزن برقی بزنید.
درنهایت کشمش را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سپس کف سینی فر را که با کاغذ آلومینیوم پوشانده اید روغن بمالید. از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست قلقلی کنید و روی سینی بگذارید و با فشار دست پهن کنید.
در فر به مدت ١٥-٢٠ دقیقه با دمای ٣٢٠ درجه فارنهایت قرار دهید تا اطرافش طلائی شود.
+ وقتی از فر خارج کردید بگذارید سرد شود تا ترد شود وگرنه شکننده است.
نوش جان!
2 نظر:
مرسی مریم جون ، من دوست دارم ، البته بدون کشمش :))
به به عاشقشم مرسی مریم جون
ارسال یک نظر