۱۳۹۱ آذر ۲۷, دوشنبه

شیرینی کشمشی


مواد لازم برای ١٨ عدد به سایز کف دست:

پودر شکر ١٠٠ گرم، کره ١٥٠ گرم، تخم مرغ ٢ عدد، وانیل ١ ق چ، آرد ٢٥٠ گرم، کشمش ١٠٠ گرم 


طرز تهیه:

ابتدا شکر و کره را مخلوط کرده تا یک دست شود.



سپس تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی بزنید.


سپس آرد را اضافه کرده و با همزن برقی بزنید.


درنهایت کشمش را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.


سپس کف سینی فر را  که با کاغذ آلومینیوم پوشانده اید روغن بمالید. از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست قلقلی کنید و روی سینی بگذارید و با فشار دست پهن کنید. 


در فر به مدت ١٥-٢٠ دقیقه با دمای ٣٢٠ درجه فارنهایت قرار دهید تا اطرافش طلائی شود.


+ وقتی از فر خارج کردید بگذارید سرد شود تا ترد شود وگرنه شکننده است.

نوش جان!

2 نظر:

gilda گفت...

مرسی مریم جون ، من دوست دارم ، البته بدون کشمش :))

شکمو گفت...

به به عاشقشم مرسی مریم جون

back to top ^ Scroll to Top